Praha Jeruzalém

Státní zástupce žádal doživotní trest. Deset let je však dost pro „spravedlnost“ odporné dekadence fetišistického Západu, který chrlí svůj zvrácený „humanismus“. Názor…

Autor: Giulio Meotti , 4. listopadu 2021 23:16

Za to, že nechala jezídskou dívku zotročenou v Iráku zemřít žízní, odsoudil mnichovský soud německou džihádistku Jennifer Wenischovou k pouhým deseti letům vězení. Wenischová si spolu se svým manželem, rovněž členem ISIS, koupila jezídskou ženu a její dceru jako otrokyně (účast evropských občanů na jejich zotročování byla zdokumentována). Holčička se vymočila na matraci a Jennifer se ji rozhodla pověsit na okno na sluneční světlo, čímž ji nechala pomalu umírat před očima její matky.

Státní zástupce žádal doživotní trest. Deset let je však dost pro „spravedlnost“ odporné dekadence fetišistického Západu, který chrlí svůj zvrácený „humanismus“.

Kritici islámu v Německu se zatím musí skrývat. Die Welt informuje, že na berlínském filmovém festivalu Soura, věnovaném lgbt kinematografii, byl promítnut dokument o liberální mešitě Ibn Rušd-Goethe v německém hlavním městě. Tureckého právníka Seyrana Atese, který mešitu založil, však obvinili z „islamofobie“, a tak zakladatele jediné mešity v Evropě, která vítá ženy bez šátků a sexuální menšiny, vyhodili.

Film „Sex, revoluce a islám“ norsko-turecké režisérky Nefise Özkal Lorentzen sleduje Atesovou v její práci jedné z prvních imámek v Evropě. Během hodiny po promítání však představitelé mešity obdrželi telefonát z festivalu a Atesové bodyguardi doporučili, aby se na akci nedostavila.

Právničku Syran Atesovou nyní chrání šest policistů a výhrůžky jí nejsou cizí. Svou advokátní kancelář v berlínské turecké čtvrti Kreuzberg zavřela poté, co ji napadl manžel jedné klientky, který chtěl, aby Atesovou zastupovala v rozvodovém řízení. Atesová také schytala kulku do krku (stopy po tomto útoku má dodnes). A tak v Německu, kde turecké mešity na Erdoganův příkaz právě získaly v Kolíně nad Rýnem povolení vyřvávat páteční modlitby z reproduktorů, nemůže turecká liberálka vystoupit na festivalu v hlavním městě.

Konečně to řekla i Angela Merkelová: „Multikulturalismus selhal“.

„Kritici islámu se musí bát o život: hrozí jim smrtí a útoky,“ píše časopis Tichy. „Každý, kdo kritizuje islamismus, musí počítat s tím, že bude v této zemi násilně napaden, a to aniž by se někdo urazil,“ řekl novinář Jan Aleksander Karon. „V Německu je stále nebezpečnější kritizovat islám.“

Aktivista Abbas Mohammadpoor uvedl, že se v Německu již necítí bezpečně poté, co spolu s několika aktivisty pokojně zorganizoval sit-in ve Stuttgartu. Jednalo se o malou sedmičlennou skupinu, která uspořádala „demonstraci proti politickému islámu“. Bylo to 16. října, k výročí vraždy francouzského učitele Samuela Patyho. Náhle byl Mohammadpoor zbit do obličeje a pět mužů začalo demolovat plakáty a kopat do aktivistů. Dvě ženy byly zraněny a převezeny do nemocnice.

Dne 15. října byla Mina Ahadi spolu s dalšími před centrální mešitou v Kolíně nad Rýnem demonstrovat proti muezzinovu svolávání k modlitbě. Byla s nimi i aktivistka za práva žen Rana Ahmadová, která uprchla ze Saúdské Arábie. Ahadi dostávala vzkazy jako „Zabiju tě, máme tvou adresu“ a „Přijde tvůj poslední den!“. V reakci na to Tichy píše: „Islamisté za výhrůžky smrtí nenesou žádné následky. V Německu se již dlouho upevňuje dojem, že jsou islamistické útoky tolerovány“.

Je tu duch Mnichova v roce 2021!

Giulio Meotti je italský novinář z Il Foglio a dvakrát týdně píše sloupek pro Arutz Sheva. Je autorem anglicky psané knihy „A New Shoah“, která zkoumá osobní příběhy obětí izraelského teroru a kterou vydalo nakladatelství Encounter, a knihy „J’Accuse: The Vatican Against Israel“, kterou kromě knih v italštině vydalo nakladatelství Mantua Books. Jeho texty se objevily v publikacích, jako jsou Wall Street Journal, Gatestone, Frontpage a Commentary.

05.11.2021 06:04 Daniel Žingor152Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova