Praha Jeruzalém

Trump je pryč, ale islamisté zůstávají a dál pro svůj džihád využívají sociální média. Částečný seznam účtů džihádistů bez komentáře. Názor…

Autor: Giulio Meotti, 24. ledna 2021 11:55

Účty Donalda Trumpa (88 milionů followerů), Facebooku (35 milionů) a Instagramu byly uzavřeny z důvodu „podněcování“. Snapchat, TikTok, Twitch, Microsoft, Youtube a Reddit udělaly totéž. Je to poprvé, co byla hlavě státu takto potlačena svoboda jejího projevu.

Trump odešel, islamisté zůstávají a nadále používají tyto sociální sítě ke kázání svého džihádu.

Francouzský esejista a analytik Alexandre del Valle v týdeníku Valeurs Actuelles zdůrazňuje, že sociální média, tak rychlá směrem k Trumpovi, zavírají oči před islámskými režimy. Stejně jako účty Recepa Tayyipa Erdoğana (17,3 milionu na Twitteru a 10 milionů na Facebooku), „který urazil Emmanuela Macrona, který ohrožoval země EU (Rakousko, Francie, Řecko, Kypr), který popírá arménskou genocidu, který v Sýrii masakroval Kurdy, který se pokusil zastavit přívod vody a plynu z Řecka a severního Kypru, který podpořil džihádisty ze Sýrie a Libye a poslal je masakrovat Armény v Karabachu…. Nikdy nebyl od sociálních sítí odstaven“.

Vezměte si bývalého malajského předsedu vlády Mahathira bin Mohamada, který má 4 miliony followerů na Facebooku a 1,3 milionu na Twitteru. 29. října na Twitteru, po stětí Samuela Patyho, Mahathir napsal, že „muslimové mají právo zabít miliony Francouzů“ … Tweet byl odstraněn, účet stále existuje.

Stejně jako čečenský diktátor Ramzan Kadyrov (400 000 na Facebooku) nebo ajatolláh Chameneí, který na Twitteru požadoval eliminaci Izraele.

Mezi 200 účty s největším počtů followerů na světě, patří účty mnoha salafistických kazatelů nebo Muslimského bratrstva:

-Mohamed al-Arifi (21,4 milionu sledujících na Twitteru; 25 milionů na Facebooku, první saúdský účet, první náboženský účet na světě a 86. na světě), ospravedlňuje právo bít svou ženu;

-Ayid al-Qarni (19 milionů sledujících na Twitteru), který bojuje se západními hodnotami;

-Ahmad Al Shugairi (18 milionů), který se zasazuje o nenávist k „nevěřícím“;

-Salman al-Ouda (14,2 milionu), až po nejslavnějšího z kazatelů Muslimského bratrstva, Youssefa Al Qardaouiho (642 362 na Facebooku), jemuž rovněž nikdy nezakázali používání sociálních sítí, když volal po vraždění odpadlíků, Židů, cizoložníků a ospravedlňoval sebevražedné útoky …

– Nebo Hani Ramadan, bratr Tárika, je stále na Twitteru, i když podporuje kamenování a byl vykázán z Francie.

– Nebo jako Tareq al-Suwaidan, kazatel, který byl pro své nápady vykázán z Belgie, Spojených států a Itálie,a  který nadále má svých 10 milionů followerů.

Říkejte tomu třeba digitální multikulturalismus. S vašimi zákony si vás podmaníme a s našimi zákony vás ovládneme. …

26.01.2021 05:36 Daniel Žingor261Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova