Praha Jeruzalém

Zdravíme Vás pane prezident Donalde J. Trumpe a děkujeme, že jste po celém světě obnovil víru, že tu stále máme hrdiny. Názor…

Autor: Mordechai Sones, 19. ledna 2021 15:13

„Ti, kteří říkají, že žijeme v době, kdy tu nejsou žádní hrdinové, prostě nevědí, kde hledat,“ pronesl americký prezident Ronald Reagan 20. ledna 1981.

Prezident Donald John Trump zůstane navždy ve vzpomínkách lidu Státu Izrael. Roky hojnosti přišly a odešly a prezident, který ztělesňoval židovské hodnoty neochvějného boje za pravdu, tváří v tvář posměchu, pomluvám a násilí, bude nyní stát stranou, protože ve Washingtonu D.C. přebírá moc někdo jiný.

Prezidente Trumpe, izraelský lid na Vás začal žárlit, když jste prokázal, že jste národním vůdcem, který plní své předvolební sliby. My teď můžeme vidět, že pokud je tu vůle, je možné všechno.

Dokud bude žít poslední Žid, potom ponese paměť toho, že vůdce USA nejen dokázal poukázat na pravdu ve věci Izraele, ale někdy byl dokonce jejím tvrdším zastáncem, než samotné izraelské vedení a udělal věci, které prezident Trump udělal, které se zdály být stejně nemožné, jako pouhá myšlenka pronesená o století dříve, že židovský stát vůbec vznikne.

Prezidente Trumpe, náměstí v Izraeli byla pojmenována po Vás, na Vaši počest a Vašim jménem byly pojmenovány nové komunity a byly vydány mince nesoucí Vaši podobiznu. Ale i když všechna tato naše gesta mohou připomínat Vaše dědictví dalším generacím, my jako Věčný lid víme, že skutečným dědictvím spravedlivých jsou jejich dobré skutky, skutky které žijí a chrání ty, kdo je provedli až na věčnost, v tomto světě i v příštím.

Zdravíme Vás prezidente Donalde J. Trumpe a děkujeme, za věrně odvedenou práci a za obnovení víry po celém světě, že tu stále žijí hrdinové.

20.01.2021 06:42 Daniel Žingor882Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova