Praha Jeruzalém

Noví sociální inženýři, kteří na směs volného trhu a uniformity myšlení reagují stejně jako bývalí stalinisté, chtějí své ideologické klony. A lidé jsou až příliš otevřeni tomu, aby jim je dali.

Autor: Giulio Meotti, 3.10.2019 8:15

Zatímco tu píšu, tak se 4 483 lidí podepsalo pod manifest, ve kterém se zavazují, že kvůli „klimatické krizi“ nebudou mít žádné děti. „Žádná budoucnost, žádné děti“, prohlašuje tato platforma pocházející z Kanady.

4,483 je číslo dokazující západní šílenství. Tato nihilistická ideologie přehřála příliš mnoho mozků.

„Kultura, která nemá důvod své existence, se obrací k falešné prorokyni, protože ta pro ni znamená víru, která byla ztracena,“ píše Dominic Green v Divákovi.

„To je důvod proč „kult svaté Gréty“ (rozuměj Gréty Thunbergové) tolik přitahuje konvertity bohatých tříd západní Evropy a Severní Ameriky. Americké znečištění a emise uhlíku klesají už po desetiletí a většina světového znečištění a emise uhlíku pochází z Indie a Číny, ale základny jejího mučednictví jsou ve Stockholmu, Londýně a New Yorku. Nejen proto, že by čínská policie s ní a jejími PR manipulátory, kdyby zkoušeli své nesmysly prezentovat v blízkosti Velké síně lidu, udělala krátký proces, ale také proto, že takovýto pitomý cirkus může něco znamenat jen na rozkládajícím se Západě“.

Fakta nemají na tento davový cirkus žádný vliv. Jde o seberealizující se proroctví. Zelení nihilisté usilují o Západ s nulovým hospodářským a demografickým růstem, deklasovaný asijskou ekonomikou a ochromený africkým přistěhovalectvím. No a v tu chvíli náš svět opravdu skončí.

Genderisté, stejně jako zelení, nesou nové Marxovo opium lidstva. Ve stejný den, kdy francouzská vláda ohlásila „genderově neutrální hračky“, přinesl obří Mattel na trh první bezpohlavní Barbie. Bylo by to směšné, kdyby ta záležitost nebyla tak hrozivě vážná. Tito noví sociální inženýři, kteří na směs volného trhu a uniformity myšlení reagují stejně jako bývalí stalinisté, chtějí své ideologické klony. A lidé jsou až příliš otevřeni tomu, aby jim je dali.

Na druhé straně propasti je pak zázrak zvaný „Izrael“, který právě překročil 9 milionů lidí. A fakt, že když se Izrael v roce 1948 zrodil, bylo v zemi 700 000 Židů. V minulosti se Západ s Izraelem navzájem vnímali jako součást stejného proudu civilizace.

Tím už dnes nejsou. Už nestojí ve stejné řadě. Západ byl unesen skupinami nebezpečných feministek, zelených fanatiků a postrodinných ideologů.

Ale i na Západě můžeme stále obdivovat tento model odporu a odvahy, hranic a identity, plodnosti a víry – tedy Izraele. Ve světě, který chce svůj konec, je židovský stát posledním státem západní civilizace.

03.10.2019 05:46 Daniel Žingor1966Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova