Praha Jeruzalém

Francie prochází velkou civilizační a kulturní proměnou a v ní není pro Židy místo.

Autor: Giulio Meotti, 7.3.2019 00:04

„Francie je bombou islámu a politické korektnosti,“ řekl alžírský spisovatel Boualem Sansal Le Figaro. „V některých okresech Francie aspiruje na Islámskou republiku. Nová destabilizace bude pro Francii hrozná. Ve stavu sociálního a politického zlomu, ve kterém se nachází, by Francie mohla explodovat a potopit se.“

Poslouchá někdo?

„18% dětí narozených ve Francii má arabsko-muslimské jméno“, odhalil Jérôme Fourquet ve své nové studii, kterou minulý týden zveřejnil týdeník Le Point. Každý pátý francouzský novorozenec je muslim. V roce 1968 to bylo 2,5%.

„Fenomén de-křesťanizace velmi pokročil,“ říká Fourquet. „Katolické náboženství, které pro stovky let hluboce strukturovalo kolektivní vědomí a společnost, je pouhým stínem toho, čím bylo. Probíhá velká civilizační proměna“.

Toto jsou poslední roky, než to uvidí všichni v plné nahotě. A tato civilizační proměna ovšem nemá pouze formu dekřesťanizace, ale také Jüdenrein – země bez Židů.

Francouzský židovský konzervativec Eric Zemmour se odvážil v televizi říct, že „ve veřejných školách v Seine-Saint-Denis už nejsou žádné židovské děti“. Levicoví aktivisté se ho za to snažili ušlapat. Výsledek? Našli „čtyři nebo pět dětí“.

Francouzský vrchní rabín Haim Korsia řekl: „Ve veřejných školách Seine-Saint-Denis není prakticky žádné židovské dítě.“ V těchto letech, zatímco Francie pěla chvály na přistěhovalectví a zpívala slogany jako „žijeme společně“, probíhala obrovská židovská emigrace z celého francouzského regionu. Ale běda vám, když to řeknete. Nazvou vás rasistou.

Minulý týden v dopise židovské škole Yaguela Yaacova z Montrouge někdo napsal, že „by arabské země žily v míru, kdyby Hitler dokončil vyhlazení všech Židů“.

Na zdech synagogy ve Val-de-Marne, na jihovýchodě Paříže, se objevila slova „smrt Židům“.

Antisemitismus je onemocnění, které se ve společnosti objevuje za soumraku.

Arabsko-islámský svět se, od roku 1948, kdy vyhnal své Židy, nezotavil. Potká islámskou Francii stejný osud?

07.03.2019 04:37 Daniel Žingor501Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova