Praha Jeruzalém

Jsou části Bruselu, které byste si snadno mohli splést s Gazou – a slova, která beztrestně vycházejí z úst místního imáma, jsou důkazem toho, že se o to Belgie ani nezajímá ani se neodváží cokoli udělat.

Autor: Giulio Meotti, 20.1.2019 13:24

V Belgii začal proces s teroristou Mehdim Nemmouchem, který v roce 2014 v Židovském muzeu v Bruselu zabil čtyři lidi. Než se vrátil do hlavního města Evropy a provedl antisemitský útok, bojoval s džihádisty v Sýrii.

Mezitím se jeden z nejvýznamnějších imámů Belgie při veřejném kázání modlil, aby Aláh zabil všechny sionisty a spálil je: „Pane všeho světa, naplň strachem srdce sionistických utlačovatelů!“

Mohameda Toujganiho můžeme vidět, jak v 31 minutovém kázání říká: „Pane, naplň jejich srdce strachem. Pane, přiměj zemi, aby se třásla pod jejich nohama. Pane, přeměň krev mučedníkům ve zbraň pod nohama sionistických utlačovatelů, ať tato krev zažehne oheň, který je spálí a rozfouká vítr, který je vykuchá… Ó Pane, strhni je dolů“.

Podle DH je Toujgani, který je imamem mešity Khalil v Bruselu pro 3 500 věřících nominován, aby byl jmenován předsedou Konference belgických imámů. V uplynulých letech hovořil jako zastánce tolerance a proti džihádismu.

Jedná se o typický případ taqiyy neboli islámské disimulace.

Podle belgických zpravodajských informací se loni v květnu ukázalo, že výukové materiály v belgických mešitách financované arabskými zeměmi Perského zálivu podporují antisemitismus. Texty používané v mešitách, včetně Velké mešity v Bruselu, popisují Židy jako „zlo“, říká zpráva OCAM – organizace pro monitorování terorismu.

Zahájený soudní proces a nová odhalení ohledně významného imáma pouze potvrzují, že v Bruselu jsou oblasti, které vypadají velmi podobně jako v Gaze, že „umírněný islám“ neexistuje (Toujgani byl považován za zástupce tohoto islámského proudu) a že evropské sebeospravedlnění smrdí pokrytectvím, když jeden z imámových následovníků vezme zbraň a zabije v místním muzeu čtyři Židy.

Dny Evropy jsou sečteny.

21.01.2019 21:18 Daniel Žingor311Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova