Praha Jeruzalém

Nedávno propuštěný vězeň Brigád mučedníků Al Aksá vše vyprávěl v palestinské televizi.

Autor: Nan Jacques Zilberdik, The Algemeiner, 19. ledna 2022

Sperma v sáčcích od bramborových lupínků – to je způsob, jakým palestinští teroristé pašují sperma z vězení, řekl propuštěný vězeň teroristů v PA TV.

Rafat Al-Qarawi, který sám tvrdí, že tímto způsobem zplodil čtyři děti, vysvětlil, že teroristé pašují sperma v sáčcích s bramborovými lupínky, které znovu zapečetí, označí svým jménem a určitým způsobem zabalí, aby rodina věděla, ve kterém sáčku se sperma nachází.

Al-Qarawi je palestinský terorista a člen Brigád mučedníků Al-Aksá (vojenské křídlo Fatahu), který byl v roce 2006 zatčen a odsouzen na 15 let za teroristickou činnost během druhé intifády. PMW se nepodařilo zjistit podrobnosti o jeho činnosti. Během svého věznění se Al-Qarawi stal otcem čtyř dětí díky pašování spermatu své manželce.

Al-Qarawi byl propuštěn v březnu 2021.

Podrobnosti prozradil během rozhovoru v pořadu Giants of Endurance, který 16. prosince 2021 odvysílala oficiální televize Palestinské autonomie.

Propuštěný vězeň Rafat Al-Qarawi: „Nejprve jsme (sperma) pašovali ven přes kantýnu. Palestinský vězeň dává své rodině pět věcí v sáčku… Je to jako jít do supermarketu a chtít dát své rodině něco, dárek, bonbony, sušenky, džus, med, cokoli chcete… Vypouštěli jsme vzorek (spermatu) z našich těl několik vteřin předtím, než nás zavolali jménem… a dávali ho do sáčků. Zabalili jsme je určitým způsobem a označili je…“

Oficiální moderátor PA TV: „Stokrát tu zdůrazňujete slovo „označovali“.“

Al-Qarawi: „… Označili jsme (sáček) se spermatem uvnitř, omotali provázky a zavázali tak, jak jsme rodině řekli při předchozí návštěvě… Vzorek jsme vložili do (sáčku) bramborových lupínků nebo sušenek a odborně ho znovu uzavřeli, aby vězeňský dozorce nebo izraelský policista nemohl poznat, zda byl sáček otevřen, nebo ne. Když jdete na návštěvu, sáček máte u sebe. Nikdo jiný než vězeň se ho nedotkne. Ten, kdo si přijde pro vzorek, je vaše matka nebo manželka… Samozřejmě, že každý měl na tašce napsané své jméno… Rodina vyjde z vězení s taškou a jde do Razanského (lékařského) centra (na inseminaci)“.

Od roku 2012, kdy palestinští vězni začali pašovat sperma, bylo údajně počato asi 100 dětí.

Otázka dětí zplozených vězněnými teroristy je pro Palestince velmi citlivým tématem, neboť Izraelci otcovství dětí zpochybňují.

Tváří v tvář rozsáhlému hněvu Jordánsko loni zakázalo promítání filmu „Amira“, fiktivního příběhu dívky, která byla počata poté, co bylo z vězení propašováno sperma jejího otce. Její život se obrátí vzhůru nohama, když zjistí, že sperma bylo zaměněno a jejím biologickým otcem je ve skutečnosti izraelský vězeňský dozorce.

Na této reportáži se podílela organizace United With Israel.

21.01.2022 06:11 Daniel Žingor357Zdroj: United with Israel

Klíčová slova