Praha Jeruzalém

„Izraelské společnosti nabízejí špičkové technologie, služby a řešení, které OSN požaduje,“ uvedl Danon.

Od: World Israel News

Velvyslanec Izraele v Organizaci spojených národů (OSN) Danny Danon ve čtvrtek v New Yorku zahájil speciální seminář, aby zvýšil obchodní vztahy mezi izraelskými společnostmi a OSN.

Seminář o veřejných zakázkách byl organizován Stálou misí Izraele v OSN a Izraelským exportním institutem a zaměřil se na podporu stávající spolupráce a budování nových vztahů mezi OSN a izraelským soukromým sektorem.

„Izraelské společnosti nabízejí špičkové technologie, služby a řešení, které OSN požaduje,“ uvedl Danon při zahájení semináře. „Ať už jde o ochranu mírových jednotek, humanitární pomoc, pomoc při katastrofách, infrastrukturu nebo rozvoj, „modré i bílé“ produkty Izraele poskytují inovativní řešení pro největší výzvy, které OSN řeší,“ pokračoval velvyslanec.

Christian Saunders, náměstek generálního tajemníka Úřadu centrálních podpůrných služeb uvedl, že „v posledních několika letech jsme implementovali technologie, které nám umožňují lépe plnit naše mandáty. Technologie a inovace jsou od doby založení státu Izrael jeho denním chlebem, což mu dává velkou výhodou. „

„Vítáme účast izraelských společností, které mají OSN co nabídnout, a jsme v procesu zjednodušování a zefektivňování byrokracie, což má podnikům usnadnit obchodování s OSN,“ řekl Saunders.

Během této dvoudenní akce se společnosti z odvětví bezpečnosti, kybernetiky, informačních technologií (ICT), životního prostředí, vody a hygieny sešly, aby se setkaly s různými útvary a agenturami OSN, které každoročně investují 17 miliard dolarů do zboží a služeb.

Účastníci se zúčastnili čtyř tematických workshopů zaměřených na konkrétní aspekty postupů zadávání zakázek OSN.

13.05.2018 19:07 Daniel Žingor151Zdroj: World Israel News