Praha Jeruzalém

Žid je nenáviděn jako někdo, koho mohou antisemité vinit ze svého neštěstí. Nyní je vykreslen jako hyper bílý a je objektem obvinění z nadvlády bílých.

Islamistická aktivistka Linda Sarsour, kongresmanka Ilhan Omar a spousta dalších radikálních levičáků tvrdí, že Ježíš byl Palestinec, který měl bronzově hnědou barvu pleti a kudrnaté vlasy. To, co naznačují je, že Ježíš je Arab.

Mark Lamont Hill popsal orientální (Mizrachi) Židy jako „kategorii identity“ která byla oddělena od „palestinské identity“.

Žid je nenáviděn jako někdo, koho mohou antisemité vinit ze svého neštěstí. Pro komunisty je Žid kapitalista a pro kapitalistu je Žid komunista. Pro nacionalistu je Žid globalista, ale pro globalistu je Žid nacionalista.

Podle krajních levicových aktivistů jsou bílí muži a bílá nadvláda zodpovědní za neštěstí třetího světa a domorodého obyvatelstva, za klimatické změny, rasismus, otroctví, terorismus, diskriminaci žen a ekonomickou nerovnost.

Tyto argumenty jsou hlavním zdrojem antisemitismu na západě, zvláště mezi černými a dalšími menšinami.

Muslimské bratrstvo, které používá kampaň BDS, zobrazuje Židy jako hyper bílé nebo jako ztělesnění bělosti.

Chtějí přesvědčit svět, že Izrael kolonizuje a diskriminuje tmavé lidi s bronzovou barvou pleti, stejně jako to dělali ostatní bílé evropské národy v Africe, latinské Americe a v Asii.

To je důvod, proč se Ježíšova barva pleti a identita orientálních Židů staly velice důležité.

Pan Hill a jeho krajně levicoví kamarádi se snaží vykreslit dnešní Izrael jako bílý evropský kolonialistický národ.

Judaismus a západní civilizace nikdy nebyly o rase nebo o barvě pleti. Židé ve své historii nikdy nenapadali, nezotročovali ani nekolonizovali žádný národ. Kdokoliv může konvertovat, pokud to myslí vážně.

Levice nenávidí západní civilizaci založenou na židovsko-křesťanských kořenech, protože ta soudí, co je správné a co je špatné. Levice je celá o rovnosti výsledku a o nesouzení.

Stejně jako v západní civilizaci existovalo otroctví v každé civilizaci. V každé společnosti je rasismus a diskriminace.

Otroctví bylo však celosvětově zrušeno bílými muži, aktivisty proti otroctví, a snahou západních zemí.

Izrael vyhrál vojenskou, ekonomickou a diplomatickou válku díky podpoře západních zemí. Dnes levice kontroluje západní akademické, kulturní a mediální instituce.

Izrael může vyhrát tyto kulturní a morální války pouze tehdy, pokud bude pyšný na svůj sionistický úspěch, pokud bude představovat judaismus jako skvělé náboženství a civilizaci a pokud vytvoří širokou multirasovou náboženskou a sekulární pro-západní koalici.

Izrael a diasporní Židé si nemohou dovolit ignorovat toto nové fórum antisemitismu a hrozeb BDS.

V této kulturní válce musí bojovat pomocí znalostí a pokory.

09.08.2019 14:55 Lucie Krchňáková1542Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News