Praha Jeruzalém

Zeptáte-li se médií, jsou to ti, kdo kritizují neomezené přistěhovalectví.

Autor: Giulio Meotti, 18.3.1919 23:51

Rychlost a přesnost, s jakou média našla morální a kulturní katalyzátory odpovědné za hrozný masakr v mešitě na Novém Zélandu, když obvinila desítky kritiků bezuzdného přistěhovalectví a kulturního rozvratu Evropy, jsou neuvěřitelné.

Jsou to tatáž média a politici, kteří, pokud jde o islamistické masakry, nevidí ani pachatele ani principy a kteří, pokud přijde na smrtící antisemitismus, mají jen výmluvy nebo mlčí.

Svoboda projevu, analýzy a myšlení je dnes vážně kompromitována a ohrožena.

Někteří francouzští novináři, jejichž kariéra nebude mít dlouhého trvání, už začali obviňovat dva konzervativní židovské intelektuály, filosofa Alaina Finkielkrauta a novináře Erica Zemmoura, ze spoluúčasti na masakru na Novém Zélandu, protože Finkielkraut (jen před měsícem v ohrožení života) a Zemmour (žijící pět let kvůli hrozbám s ochrankou) odsoudili kulturní změny, které v Evropě probíhají.

Pokud je to intelektuální nepoctivost, můžeme ze spoluúčasti na islamistických masakrech v Evropě obvinit fanatiky imigrace a multikulturalismu?

Cíl ostrakizovat a umlčet spisovatele, vědce, novináře a intelektuály kritické vůči Evropě se mění tak, že je obviňují z tajné dohody s novým fašismem. Zjednoduším státním zástupcům jejich práci. Tady je ta černá listina: Bernard Lewis, Oriana Fallaci, Michel Houellebecq, Thilo Sarrazin, Pim Fortuyn, Frits Bolkestein, Georges Bensoussan, Bat Ye’Or, Bassam Tibi, Mark Steyn Theo van Gogh, Ayaan Hirsi Ali, Roger Scruton, Bruce Bawer, Pascal Bruckner a Rolf Sieferle, abychom jich jmenovali jen pár.

Teď už vědí, které knihy mají spálit, které autory bojkotovat, které články cenzurovat a koho odsoudit a izolovat pro podezření z islamofobie. Pro mrtvé už je pozdě. Nelze ztrácet čas. Západ musí znovu objevit svou nevinnost.

Tedy o „spolupachatelství“… Jeden Izraelec byl zabit a dva vážně zraněni při útoku palestinských Arabů v severním Samaří v Arielu. Znám morální a kulturní spolupachatele všech těchto masakrů v Izraeli, které se opakují v ohavném všeobecném mlčení: OSN, která řekla, že jejich krev je méně rudá než jiných; Evropa, která financuje Palestince a jejich přerod v násilí a která označuje zboží jejich obětí; média, která označují jejich životy za nelegální; také světová islámská umma. A co tak „Velká náhrada“ jediného židovského státu na světě, Izraele?

19.03.2019 04:42 Daniel Žingor288Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova