Praha Jeruzalém

Rezervní vojáci reagují na výstavu EU Breaking the Silence: „Překročení červené čáry; stát Izrael to musí ukončit.“

Autor: Mordechai Sones, 26.2.2019 22:58

Ředitel organizace záložáků „Moje pravda“Avichai Shorshan silně kritizuje výstavu Breaking the Silence probíhající v Evropské unii.

„Výstava, kterou organizace Breaking the Silence v současné době v Evropské unii provozuje, je bodnutím do zad vojákům IDF,“ říká Shorshan. „Pokus představovat vojáky IDF jako válečné zločince je opět obrovskou morální podporou teroristických organizací působících proti našim vojákům.“

„Organizace se pokouší přinášet staré věci a předkládat stará tvrzení. Nejnovější z nich je z roku 2004. Tato organizace je financována Evropskou unií a nyní přichází jako otrok svému pánu „dodat zboží““ uvádí Shorshan.

V posledních měsících organizace „Moje pravda“ shromáždila desítky svědectví rezervních vojáků, kteří představují skutečnou představu, podle níž jsou skutečnými válečnými zločinci Hamas, Islámský džihád a další teroristické organizace.

Projekt „Lidské štíty“ organizace Moje pravda popisuje cynické využívání civilního obyvatelstva jako lidských štítů těmito teroristickými organizacemi. „Terorista házející granát pod záštitou malých dětí nebo ženy stojící v první linii palby, jako lidské štíty, jsou jen některé z příkladů porušování lidských práv ze strany teroristických organizací,“ říká Shorshan.

„Kritika je legitimní, ale lži, které jsou předkládány národům celého světa, překonávají další červenou linii organizací, které bez přestání a bez přestání poškozují vojáky IDF. Stát Izrael musí na mezinárodní scéně jednat a vyvrátit tyto falešné zprávy a říct celému světu, kdo jsou v tomto konfliktu opravdoví váleční zločinci. Stát musí ukončit toto hanobení a pomluvy namířené proti našim vojákům po celém světě.“

27.02.2019 06:41 Daniel Žingor220Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova