Praha Jeruzalém

Policie objevila na těle Ansbacherové, která byla nalezena ve čtvrtek večer v přírodní oblasti jižně od Jeruzaléma, „známky násilí“.

Od: World Israel News,  8. února 2019

V pátek Izraelská policie identifikovala Ori Ansbacherovou (19) jako oběť, jejíž tělo bylo objeveno ve čtvrtek večer v Jeruzalémě.

Zatímco byl uložen soudní příkaz chránit detaily související s vyšetřováním, počáteční zprávy naznačují, že na těle Ansbacherové byly nalezeny „známky násilí“.

Policie objevila její tělo v Ein Yael, populární Jeruzalémské přírodní oblasti zasazené mezi biblickou zoologickou zahradu a arabskou vesnici Walaja. Ansbacherová byla od čtvrtku nezvěstná.

Svůj povinný rok služby naplnila v komunitě Tekoa – centru mládeže v Jeruzalémě a její rodiče si ji pamatují jako „svatou duši hledající smysl, s citlivostí pro každého člověka a stvoření a nekonečnou touhou napravit svět dobrem, “ informují Times of Israel.

Vedle identifikace Ansbacherové oznámily izraelská orgány, že s pomocí izraelské vnitřní zpravodajské služby, Shin Bet, zkoumají „všechny možné motivy“.

(Nejpravděpodobnější motiv vraždy je teroristický útok nožem – poznámka editora.)

09.02.2019 23:02 Daniel Žingor353Zdroj: World Israel News

Klíčová slova